هجوم مجدد و شدیدتر ملخ‌ها به کشور-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

هجوم مجدد و شدیدتر ملخ‌ها به کشور

هجوم مجدد و شدیدتر ملخ‌ها به کشورسخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود سطح هجوم ملخ‌های صحرایی در دی ماه‌جاری بیشتر از مرحله اول تهاجم باشد و تا 900 هزار هکتار برسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۱۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدرضا میر با تاکید بر اینکه مرحله دوم هجوم ملخ‌های صحرایی از عربستان و شاخ آفریقا به کشور هنوز آغاز نشده است، اظهار کرد: در حال حاضر درگیر ملخ‌های مهاجمی هستیم که از هند و پاکستان در حال بازگشت به خاستگاه خود هستند.

 

وی ادامه داد: سطح مبارزه با این ملخ‌ها حدود 3 هزار هکتار است که بخشی از هرمزگان و سیستان و بلوچستان را درگیر کرده است.

 

به گفته میر؛ مبارزه اصلی با این آفت از دی ماه‌‌ جاری و با هجوم دوباره ملخ‌های صحرایی از عربستان و شاخ آفریقا خواهد بود.

 

وی یادآور شد: سازمان فائو پیش‌بینی کرده است که اینبار سطح هجوم ملخ‌های که از عربستان و شاخ آفریقا به ایران وارد می‌شوند، بیشتر از مرحله اول است.

 

میر دلیل افزایش سطح هجوم به کشور را بارندگی‌های اخیر در نوار جنوبی کشور و ادامه این بارندگی‌ها در روزهای آینده عنوان کرد که شرایط را آماده حضور ملخ‌های صحرایی می‌کند.

 

وی با تاکید بر اینکه سطح مبارز در تهاجم قبلی‌ 760 هزار هکتار بود،‌ افزود: اینبار سطح آلودگی تا 900 هزار هکتار افزایش خواهد یافت.

 

میر اضافه کرد: به رغم اینکه سطح هجوم ملخ‌ها به کشور در 50 سال اخیر بی‌سابقه بوده است در مرحله اول موفق بودیم و امید به موفقیت در مرحله دوم نیز بسیار زیاد است.

 

سخنگوی سازمان حفظ نباتات در پاسخ به این پرسش که برای مبارز با مرحله دوم هجوم ملخ‌های صحرایی آمادگی داریم، افزود: تجهیزات، ماشین‌آلات و سموم مورد نیاز تامین است و در این زمینه مشکلی نداریم، درباره تامین اعتبارات نیز درخواست‌ خود را به معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شده است.

 

وی تاکید کرد: البته سازمان حفظ نباتات کشور و ادارات استانی اعتباراتی برای مبارز به آفات در اختیار دارند اما در صورت وارد شدن به فاز بحران تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور انجام خواهد شد.

منبع: ایلنا

ارسال نظر